Elektrokinezi
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi
Merhaba arkadaslar tk yi bir sure birakmak zorunda kaldim simdi tekrar basliyorum yalniz bu sefer elektrokinezi ile basliyorum
Yalniz nette bir cok teknik var bunlarin bir cogu yanlis.ve sacma . Bilen arkadaslardan bana duzgun bir teknik.soylemenizi rica ediyorum ozellikle lambalara etki konusunda olursa iyi olur tesekkurler
Yalniz nette bir cok teknik var bunlarin bir cogu yanlis.ve sacma . Bilen arkadaslardan bana duzgun bir teknik.soylemenizi rica ediyorum ozellikle lambalara etki konusunda olursa iyi olur tesekkurler
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Elektrokinezi
Lamba titretmek biraz zordur.Çünkü lamba ışığıyla senin konsantrasyonunu bozar.Günde 15 dk kapak çalışman şart.Teknik olarak lambanın ışığının sürekli arttığını imajine et zaten dayanamaz titrer :D..
-
Kapak calismak tk de ne ise yarar ve elektrokinezide bana nasil bir avantaj saglar ?
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
meditasyon yapmayı da unutma kapak çalışmak odaklanmayı arttırır bu elektrokinezide işe yarar
kolay yöntem istiyorsan 5.sınıfta yaptığımız devre elemanındaki ampulu patlatmaya çalış yöntemler basit elektronlarınla görüüp ışığın arttığını imajine ediyosun o kadar artıyor ki patlıyor gibisinden
kolay yöntem istiyorsan 5.sınıfta yaptığımız devre elemanındaki ampulu patlatmaya çalış yöntemler basit elektronlarınla görüüp ışığın arttığını imajine ediyosun o kadar artıyor ki patlıyor gibisinden
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bak sen sadece her gün kapak çalış inflames'in dediği devre elemanına odaklan gerisi kendiliğinden oluyor zaten o ampulu patlatma veya titretme düşüncesi kafanda duruyo sen sadece odaklan :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
o devreyı nasıl kurucam unuttum gıttı ılkokulda yapıyorduk ayrıca ılk once kapak calıscam ondan sonramı devreyı kurucam kac gun calısıp sonra devreyı kurucam ?
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Pil ve ampulu birbirine baglicaksin sonra ampul yanicak cok basit.
Her gun kapak ve ampul calis 1 hafta icinde titretirsin
Her gun kapak ve ampul calis 1 hafta icinde titretirsin
★İnan ve sabret başaracaksın★
-