Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
kolay kaşık bükme tekniği, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme
- Burak AYDIN
Re: KOLAY KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ
daha önce ne yapabilmiştin yani. alüminyum folyo topunu oynatabildinmi mesela
-
psi-ball yaptım uç döndürdüm onu denemedim sitede bulunuyormu?
- Burak AYDIN
şimdi bak uç döndürmede enerjin akar ama çok az. enerjini fazla fazla akıtabilmelisinki çok rahat kaşık bükebilesin.. uçla pipetle kağıtla olmaz (: örneğin yemek sarılan alüminyum folyoyu psiçark yap ve çok hızlandır. gözün yakalayamasın hızından. sonra aynı maddeyle ufak top yap içini elinden geldiğince boş tut. hacmi biraz büyük olsun bilye gibi. ama kütlesi hafif olsun. sonra onu hareket ettirmeye çalış.
en son bunuda aşarınca kaşık bükmeye başla

-
Böyle diyorsun ama sen bunların hepsini yapabiliyor musun?Yoksa düşünce ile sınırlı mı bunlar?Cevap verirsen sevinirim...Burak AYDIN yazdı:şimdi bak uç döndürmede enerjin akar ama çok az. enerjini fazla fazla akıtabilmelisinki çok rahat kaşık bükebilesin.. uçla pipetle kağıtla olmaz (: örneğin yemek sarılan alüminyum folyoyu psiçark yap ve çok hızlandır. gözün yakalayamasın hızından. sonra aynı maddeyle ufak top yap içini elinden geldiğince boş tut. hacmi biraz büyük olsun bilye gibi. ama kütlesi hafif olsun. sonra onu hareket ettirmeye çalış.
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
- Burak AYDIN
(: Herkesin okuyacağını sanmıyorum ama soru soran kardeşimiz için iyi bir derleme olmuştur herhalde...
Ben şu şekilde cevap vermek istiyorum.
5 yıldır onlarca felsefe düşündük. neye inanalımda kaşık bükelim diye uğraştık. yüzlerce insan eğittik. hepsi bir yerde takıldı kaldı. Kimse ilerleyemedi.
Sonra ben bu teorimi ortaya attım. Dedim ki: madem felsefeler ve düşünceler bizi 5 yıldır bir adım ilerletemedi en basit şey olan "düzenli çalışmak" neden bizi ilerletmesin.
Tesbit
İnsan vücudu ve beyni, olabilecek herşeye hazırlık yapabilecek şekilde yaratılmıştır. Bir inşaat işçisinin kasları gelişir. böylece hayatı kolaylaşır. Gelecekte rahata erecektir. Bir matematikçinin çabuk karar verebilme yeteneği, zekası gelişir.
Bir kitabı birden fazla okuyan için beyin şöyle der. Bu kitap bu adam için önemli. ben bu bilgileri önemli bilgiler kısmına depo edeyim. gelecektede kullansın (bu bilimsel veri. beyinde önemli ve geçici bilgiler kısmı vardır)
Bir sağırın diğer duyuları gelişir. Böylece gelecekte hayatı kolaylaşacaktır.
Teori
Amma ve lakin hepsinin bir sınırı var. Kaslarınız 5 tonluk bir arabayı çekebilecek kadar gelişir. Siz daha fazlası için söz verebilir misiniz? Enerjide bir yere kadar artar. Devamını yüklenebileceğimizin garantisini nasıl verebiliriz?
Peki bizim yaptığımız ne? 5 tonluk arabayı çekerek kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Sadece kasılıp duruyoruz. tam 6 yıldır bize olan buydu. EN başını atladık. egolarımızı en tatmin edecek şeylere geçtik.
Bunu değiştirmenin zamanı geldi..
Aliminyum folyo elektriğe veya enerjiye daha çabuk cevap veriyor. yavaş yavaş geliştirmek, sıkı çalışmak suretiyle, yıllardır yapamadıklarımızı bu yıl başarabileceğimize inanıyorum. yeterki zamanı gelmeden adım atmayalım.
Bütün bunlar senin sorunun cevabından daha değerli olabilir. Ama senin soruna gelirsek
kapı itip çektim. kaşıklar büktüm.Aliminyum folyoyu gözümün göremeyeceği kadar hızlandırdım. kapalı kapta psiçark yaptım. şimdi bu çark çok daha hızlandıktan sonra sonraki aşamaya geçeceğim İNş.. oda kapalı kapta hızlı psiçark. daha sonra duyduğum deneyleri yapabileceğim. aliminyum folyo toplarını oynatmak... Şunlarda ben demeye utanıyorum inan.. ama tamamen saf duygularımla anlattığımı söyleyebilirim...
sevgiler...
Ben şu şekilde cevap vermek istiyorum.
5 yıldır onlarca felsefe düşündük. neye inanalımda kaşık bükelim diye uğraştık. yüzlerce insan eğittik. hepsi bir yerde takıldı kaldı. Kimse ilerleyemedi.
Sonra ben bu teorimi ortaya attım. Dedim ki: madem felsefeler ve düşünceler bizi 5 yıldır bir adım ilerletemedi en basit şey olan "düzenli çalışmak" neden bizi ilerletmesin.
Tesbit
İnsan vücudu ve beyni, olabilecek herşeye hazırlık yapabilecek şekilde yaratılmıştır. Bir inşaat işçisinin kasları gelişir. böylece hayatı kolaylaşır. Gelecekte rahata erecektir. Bir matematikçinin çabuk karar verebilme yeteneği, zekası gelişir.
Bir kitabı birden fazla okuyan için beyin şöyle der. Bu kitap bu adam için önemli. ben bu bilgileri önemli bilgiler kısmına depo edeyim. gelecektede kullansın (bu bilimsel veri. beyinde önemli ve geçici bilgiler kısmı vardır)
Bir sağırın diğer duyuları gelişir. Böylece gelecekte hayatı kolaylaşacaktır.
Teori
Amma ve lakin hepsinin bir sınırı var. Kaslarınız 5 tonluk bir arabayı çekebilecek kadar gelişir. Siz daha fazlası için söz verebilir misiniz? Enerjide bir yere kadar artar. Devamını yüklenebileceğimizin garantisini nasıl verebiliriz?
Peki bizim yaptığımız ne? 5 tonluk arabayı çekerek kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Sadece kasılıp duruyoruz. tam 6 yıldır bize olan buydu. EN başını atladık. egolarımızı en tatmin edecek şeylere geçtik.
Bunu değiştirmenin zamanı geldi..
Aliminyum folyo elektriğe veya enerjiye daha çabuk cevap veriyor. yavaş yavaş geliştirmek, sıkı çalışmak suretiyle, yıllardır yapamadıklarımızı bu yıl başarabileceğimize inanıyorum. yeterki zamanı gelmeden adım atmayalım.
Bütün bunlar senin sorunun cevabından daha değerli olabilir. Ama senin soruna gelirsek
kapı itip çektim. kaşıklar büktüm.Aliminyum folyoyu gözümün göremeyeceği kadar hızlandırdım. kapalı kapta psiçark yaptım. şimdi bu çark çok daha hızlandıktan sonra sonraki aşamaya geçeceğim İNş.. oda kapalı kapta hızlı psiçark. daha sonra duyduğum deneyleri yapabileceğim. aliminyum folyo toplarını oynatmak... Şunlarda ben demeye utanıyorum inan.. ama tamamen saf duygularımla anlattığımı söyleyebilirim...
sevgiler...
-
Açıklayıcı cevabın için teşekkürler... 

Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
Göl Gibi Görünebilir Ama
- ebubekir
Kardeş ben dediğin gibi yaptım kaşık elimde 10 dk içinde 4-5 defa erir gibi oldu kaşığın yamuk yumuk olduğunu hissettim ama gözümü açınca bir değişiklik olmadığını gördüm bunun nedenini biliyormusun ?
-
arkadaşlar önerdiğiniz kitap varmı alacağımda
-
kaşıgı ucundan tutun arkadaşımızın yadıgı yerden en ucuna bakın onun kalktıgını hisedin ben öyle yaptım ucu havaya kalktı nasıl olduysa artık 

-