Herkes ve Basta Benim İcin Merak Edilen Sorular
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Herkes ve Basta Benim İcin Merak Edilen Sorular
Herkez ne isterse yapar sen istediğnı yap ama arkadasimin dediği gibi nefes egzersizlerinde zorlanırsın
-
benim yaşımda henüz küçük ben daha yeni başlıycam bu yaz bayağı vakit ayırıcam çok zengin bi konu olmuş aradığım çou cevabı buldum birde bu TK nın günlük yaşantımızda bize etki ettiği fayda zarar bişeyler varmı mesela davranışlarımızda bi olumsızluk veya olumluluk
-
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
1)alışıklık yada kendini şartlandırmadan...
2)meditasyon , kapak, müzik filan :D yada sadece oturup enerjinin arttığını düşün hayal et artar:D
3)tüm kaslarının gevşediğini düşün (gözlerini kapayıp) ve içinden 10 dan geriye say yavaşca ve yankılanarak düşün (örn: on on on.. dokuzz dokuz dkuz... vs.. ), her sayışında derin nefes al tut ver... rahatla enerjinin arttığını düşün içinden sürekli huzur .. de..
4)acıkcası bunları yaparsan gücün katbekat artar fakat bu forumda bunları acan (gerçek anlamda) 10- 15 kişi ya var ya yoktur... bendede acık değil meditasyonları yapıorum ama ı-ıhh..
5)hani şimşek çakar da sen görüntüden sonra aniden hiçbişe düşünmeyip sadece sese odaklanır ve konsantre olursun ..:D:D
6)bunun için tai chi hareketleri yap bence.. ki enerjisi ve kullanımını sitede bulabilirsin telekinezi tekniklerindeydi galba :D
7)evet yapıyosun bende yapıyorum :D necok ortak noktamız var:D
8)hee .. öyleymiş anlatılana göre..:D
2)meditasyon , kapak, müzik filan :D yada sadece oturup enerjinin arttığını düşün hayal et artar:D
3)tüm kaslarının gevşediğini düşün (gözlerini kapayıp) ve içinden 10 dan geriye say yavaşca ve yankılanarak düşün (örn: on on on.. dokuzz dokuz dkuz... vs.. ), her sayışında derin nefes al tut ver... rahatla enerjinin arttığını düşün içinden sürekli huzur .. de..
4)acıkcası bunları yaparsan gücün katbekat artar fakat bu forumda bunları acan (gerçek anlamda) 10- 15 kişi ya var ya yoktur... bendede acık değil meditasyonları yapıorum ama ı-ıhh..
5)hani şimşek çakar da sen görüntüden sonra aniden hiçbişe düşünmeyip sadece sese odaklanır ve konsantre olursun ..:D:D
6)bunun için tai chi hareketleri yap bence.. ki enerjisi ve kullanımını sitede bulabilirsin telekinezi tekniklerindeydi galba :D
7)evet yapıyosun bende yapıyorum :D necok ortak noktamız var:D
8)hee .. öyleymiş anlatılana göre..:D
-
ben varya askalsın okulda katliam yapıodum içime ata ata sakınn anlatma kimseye ..;)bi arkadaş tavsiyesi..hatice yazdı:Sizce dusundugum kadar cok dalga gecerler mi?(Bir de okulda yapiyomusum=) )
- archipallium
ben kankama söyledim bide kız vardı bizim sınıfta o da meraklıymış onada söyledim ölye kurtuldum bu yalnızlıktan ama beni asıl şaşırtan olay bizim okulun kantinine biri koskoca ASTRAL SEYAHAT yazmış demekki parapsikolojiyle ilgilenen baya biri varmış...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- ddemmahum
Astral Seyahat yazısının altına Efendim? yazsaydın sende :D
::Welcome to home Bruce::
-
evet şuan 140 dan fazla kişi beni deli sanıyor onları korkutmamak için yapmıyorum kimileri beni cok sinirlendiriyor e. tabi doğal olarak psi - ball karnına(harasına) yiyor başı ağrıyor.. şuana kadar 4 kişiye attım psi ballı .. onun için kmseye söğlemeyin.. nekadar ileri seviye olsanızda!!ddemmahum yazdı:Pek bilinen bir şey değil zaten..Öyle gidipte millete göstermeye, anlatmaya çalışmayın millet sizi deli sanar :)
-
:Dddemmahum yazdı:Astral Seyahat yazısının altına Efendim? yazsaydın sende :D
-
Bende söylemiştim yayıldı oda çok uğraştırıyor adamı ,bi süre okulda üstünde durmayın unutturun sonra o konuyuda kapatın sorarlarsa bıraktım ben öyle işleri ;)
I'm have returned
-