Astral Seyahate Çıkış Tekniği
- ddemmahum
Re: Astral Seyahate Çıkış Tekniği
Arkadaşlar sürekli diyorum yatmadan önce denemeyin diye..Astral deneyecekseniz kendinizi şartlandırın..Ve yorgun olmayın..Telekopat yazdı:Dün gece çok korkmama rağmen astral seyahate çıkmayı denedim , ama çok kasmadım kendimi yatmadan önce oyalanmak için yaptım bunu sadece.Yatak sallanır gibi düşündüm , sanki suların üstündeyim.Gerçekten de sallanma hissi duydum ama nedense sanki hiç gelişme kaydetmemişim gibi geldi.Bir anda kardeşim anneme seslenince tüm vücudum bu ani sesle uyuştu ve bir an hareketsiz kaldım ve kıpırdayamadım , kulağıma garip bir çınlama gibi bir ses geldi , bu astral seyahatle ilgili mi yoksa sadece korktuğum için bunlar psikolojik olarak olan şeyler midir?Yanıtınızı bekliyorum.Teşekkürler...
::Welcome to home Bruce::
-
Bende bir şey sormak istiyorum...
Bu teta dalgalarını hissetmek zorunda mıyız?Yoksa bir çeşit hızlandırma metodu olarak mı kullanılır?Ayrıca rahatlama durumuna geçerken astrale uygun bir teknik var mı?Yoksa bize uygun gelen bir rahatlama tekniğini kullanabilir miyiz?
Bir şey daha.Saçma gelir belki ama, astral denemesi yapmadan önce kapak çalışması yapsak kendimiz yormuş olur muyuz?Mesela 5-10 dk. gibi... Şimdiden teşekkürler.
Bu teta dalgalarını hissetmek zorunda mıyız?Yoksa bir çeşit hızlandırma metodu olarak mı kullanılır?Ayrıca rahatlama durumuna geçerken astrale uygun bir teknik var mı?Yoksa bize uygun gelen bir rahatlama tekniğini kullanabilir miyiz?
Bir şey daha.Saçma gelir belki ama, astral denemesi yapmadan önce kapak çalışması yapsak kendimiz yormuş olur muyuz?Mesela 5-10 dk. gibi... Şimdiden teşekkürler.
- Caylak45
Arkadaşlar merhaba...
Ben bir şey sormak istiyorum. Dün gece deneme yaptım... İlk önce aklımdan yer isimleri ve görüntüleri geçiriyordumkısa sürede iyice yğunlaştım tam uyumanoktasına geldiğimde etrafım kap karanlık oldugözlerim kapalıydı ama ortamın loş olduğunu farkediodum kararmayla birlikte loşluğu hissetmemeye başladım. Sonra bi karıncalanma hissettim, ama bedenimde değil ruhumda gibiydi sonra korkup transı bıraktım. sonra nefes almakta zorlandım ve sağ bacağımın dizine iğne batırıyolar gibi hissettim sizce bu astrale geçişmiydi? Acil cevap lütfen.
Ben bir şey sormak istiyorum. Dün gece deneme yaptım... İlk önce aklımdan yer isimleri ve görüntüleri geçiriyordumkısa sürede iyice yğunlaştım tam uyumanoktasına geldiğimde etrafım kap karanlık oldugözlerim kapalıydı ama ortamın loş olduğunu farkediodum kararmayla birlikte loşluğu hissetmemeye başladım. Sonra bi karıncalanma hissettim, ama bedenimde değil ruhumda gibiydi sonra korkup transı bıraktım. sonra nefes almakta zorlandım ve sağ bacağımın dizine iğne batırıyolar gibi hissettim sizce bu astrale geçişmiydi? Acil cevap lütfen.
Muhtemelen uyurken zihnin açık tuttuğun için öyle hissediyorsun, yani evet. Ayrıca aciliyeti niye?Caylak45 yazdı:Arkadaşlar merhaba...
- Caylak45
Peki yaptığım doğru bi yöntemmi?
- ddemmahum
Astral seyahat olmayadabilir..Çünkü bazen kendimizi astral seyahatteki yaşanan şeyleri yaşayacağımıza çok inandırıyoruz..Ve ister istemez böyle hareketlenmeler, karıncalanmalar hissedebiliyoruz..
::Welcome to home Bruce::
-
Arkadaşlar benim deneyebileceğim sessiz bir ortam yok acaba gelen seslere rağmen astral seyehat e geçme olasılığım ne kadar?
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
gece deneyemez misin
-
Oturduğumuz binanın duvarları çok ince ve komşu gece 2 ye 3 e kadar yatmıyor bu nedenle çok ses oluyor.
-