Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Telekopat

Re: Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Telekopat »

Yani?

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Telekopat yazdı:Dün gece çok korkmama rağmen astral seyahate çıkmayı denedim , ama çok kasmadım kendimi yatmadan önce oyalanmak için yaptım bunu sadece.Yatak sallanır gibi düşündüm , sanki suların üstündeyim.Gerçekten de sallanma hissi duydum ama nedense sanki hiç gelişme kaydetmemişim gibi geldi.Bir anda kardeşim anneme seslenince tüm vücudum bu ani sesle uyuştu ve bir an hareketsiz kaldım ve kıpırdayamadım , kulağıma garip bir çınlama gibi bir ses geldi , bu astral seyahatle ilgili mi yoksa sadece korktuğum için bunlar psikolojik olarak olan şeyler midir?Yanıtınızı bekliyorum.Teşekkürler...
Arkadaşlar sürekli diyorum yatmadan önce denemeyin diye..Astral deneyecekseniz kendinizi şartlandırın..Ve yorgun olmayın..
::Welcome to home Bruce::
Hunter505

Okunmamış mesaj gönderen Hunter505 »

Bende bir şey sormak istiyorum...
Bu teta dalgalarını hissetmek zorunda mıyız?Yoksa bir çeşit hızlandırma metodu olarak mı kullanılır?Ayrıca rahatlama durumuna geçerken astrale uygun bir teknik var mı?Yoksa bize uygun gelen bir rahatlama tekniğini kullanabilir miyiz?

Bir şey daha.Saçma gelir belki ama, astral denemesi yapmadan önce kapak çalışması yapsak kendimiz yormuş olur muyuz?Mesela 5-10 dk. gibi... Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Caylak45

Okunmamış mesaj gönderen Caylak45 »

Arkadaşlar merhaba...

Ben bir şey sormak istiyorum. Dün gece deneme yaptım... İlk önce aklımdan yer isimleri ve görüntüleri geçiriyordumkısa sürede iyice yğunlaştım tam uyumanoktasına geldiğimde etrafım kap karanlık oldugözlerim kapalıydı ama ortamın loş olduğunu farkediodum kararmayla birlikte loşluğu hissetmemeye başladım. Sonra bi karıncalanma hissettim, ama bedenimde değil ruhumda gibiydi sonra korkup transı bıraktım. sonra nefes almakta zorlandım ve sağ bacağımın dizine iğne batırıyolar gibi hissettim sizce bu astrale geçişmiydi? Acil cevap lütfen.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Caylak45 yazdı:Arkadaşlar merhaba...

Ben bir şey sormak istiyorum. Dün gece deneme yaptım... İlk önce aklımdan yer isimleri ve görüntüleri geçiriyordumkısa sürede iyice yğunlaştım tam uyumanoktasına geldiğimde etrafım kap karanlık oldugözlerim kapalıydı ama ortamın loş olduğunu farkediodum kararmayla birlikte loşluğu hissetmemeye başladım. Sonra bi karıncalanma hissettim, ama bedenimde değil ruhumda gibiydi sonra korkup transı bıraktım. sonra nefes almakta zorlandım ve sağ bacağımın dizine iğne batırıyolar gibi hissettim sizce bu astrale geçişmiydi? Acil cevap lütfen.
Muhtemelen uyurken zihnin açık tuttuğun için öyle hissediyorsun, yani evet. Ayrıca aciliyeti niye?

Kullanıcı avatarı
Caylak45

Okunmamış mesaj gönderen Caylak45 »

Peki yaptığım doğru bi yöntemmi?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Astral seyahat olmayadabilir..Çünkü bazen kendimizi astral seyahatteki yaşanan şeyleri yaşayacağımıza çok inandırıyoruz..Ve ister istemez böyle hareketlenmeler, karıncalanmalar hissedebiliyoruz..
::Welcome to home Bruce::
umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

Arkadaşlar benim deneyebileceğim sessiz bir ortam yok acaba gelen seslere rağmen astral seyehat e geçme olasılığım ne kadar?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

gece deneyemez misin
umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

Oturduğumuz binanın duvarları çok ince ve komşu gece 2 ye 3 e kadar yatmıyor bu nedenle çok ses oluyor.