Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Biildiğiniz üzere (bilmiyosanız bilicez ) insanlar beyninin nispeten %10 unu kullanıyor

Peki neden %10 ?

Çünkü :

İnsanlar eğer beyninin %100 ünü kullansaydı

İnanamayacaksınız ama

Duvarların içinden gecebilir . Haaşa YOKTAN var edebilir. dönüşebilir . sihir ve büyü yapabilir . En'in En'ini Düşünebilir . felaket hızında olabilir . ve haaşa YarıTanrı olabilirdi.

Biz DÜNYA denilen küçücük bir topun içinde sınanıyoruz . Dışarıdan baktığımızda Bu KUDRET Nasıl bir KUDRET olabilirde herşeye gücü yeter (ALLAH)

Bizim Haaşa (c.c. Allah ) mızı hayal etmemiz kessinlikle doğru değildir .

Saçmalık olurdu öyle diğilmi . yani ne cürretle Allahı hayal ediyorsun .

(Küçük bi not: Allah onu gözlerimizle görmeyi ve cennetten bir yerde bize görmeyi nasip etsin inşallah )

çünkü dediğim gibi beynimizin NİSPETEN %10'unu kullanıyoruz Bunun için bu güzel şeyleri görerek yaşayalımm

Not: Einstain (aynştayn ) bile % 30 zunu kullanıyormuşş.

Konu bana Aittir . Alıntı değil ...

Düşüncelerinizi ve eğer güzelse TEŞEKKÜR ET menizi bekliyorum :))

cehalet

Re: Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Sınanıyorsunuz...
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Haklısın cehalet. Ama imkansız gibi gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

cehalet yazdı:Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Araştırdığım için böyle Ortalama sonuç %10 gösteriyo . ve tam 8 konuda %100 zekanın büyük güçler doğurabileceği yazıyo.

Hem sen burda da buldun beni ya . ne istiyosun benden söyle ?? çıkıp git şu siteden de gidiyim ya pff . Valla gidicem ya :@
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

cehalet arkadaşımız doğru söylüyor sinirlenme eğer beynimizin %10 unu kullansaydık kolumuzu,bacağımızı kontrol edemez göremez veya düşünemezdik beyin sadece düşünme ve etraftaki nesneleri kontrol etme makinası değil aynı zaman da vücudun hareket merkezi buradan hareket ediyor görüyor,düşünüyor,hareket ediyoruz...Bu yüzden dolayı %10 dersek Allah'a hakaret etmiş oluruz çünkü Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmaz bu yüzden bu konu burda kapansın ama yine de uğraşmışsın yazmışsın paylaşım için teşekkürler bilmeyen arkadaşlarımız da buradan yanlışlarını öğrenecekler(herkes doğruyu bilmek zorunda değil,sonuçta insanız,hata yapabiliriz)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

onlymerthy yazdı:
cehalet yazdı:Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Araştırdığım için böyle Ortalama sonuç %10 gösteriyo . ve tam 8 konuda %100 zekanın büyük güçler doğurabileceği yazıyo.

Hem sen burda da buldun beni ya . ne istiyosun benden söyle ?? çıkıp git şu siteden de gidiyim ya pff . Valla gidicem ya :@
Sinirlenmene gerek yok.Ben sadece yanlış gördüğümü eleştiriyorum.Bize de böyle öğrettiler.Bende sizin gibiydim.Yani seninle bireysel olarak bir alıp veremediğim yok.Burada en çok profesyonelin üzerine gitmiştim.O kendini geliştirmeye ve anlamaya başladı.Sizin de anlamanızı bekliyorum.Hiçbirinize ondan daha ağır konuşmadım.İstersen sorabilirsin.Ama bu onu düşünmeye itti.Size de aynısını yapmaya çalışıyorum.Yazıdakilerin hepsi doğru olabilir.Ama hepsinin yanlış olma ihtimali de var.Ben bunu belirtiyorum.Olasılıkları gözardı etmeyin.Aksi halde objektif bakamazsınız...
Sınanıyorsunuz...
qelyawrum
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen qelyawrum »

Doğru söylüyorsun ben de biliyordum ama yinede bilgilerimi tazelediğin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

%10 kasıt şu beyni bilgisar gibi güşünürsen windows97 işletim sistemi ile yapacaklarınla windows 7 ile yapacakların bir olmaz. benimiz bir bilgisayardır düşünce yapısı geliştik beynin kapasiteside gelişiyor. yazılım geliştikçe donanımda gelişiyor. mesela sıradan bir insana çubuk göster kesin birşey söyleyemez ancak bir marangoza sorsan milimini söyler çünkü beyinin algısı uzunluk konusunda sürekli uraşmaktan dolayı gelişir.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

cehalet yazdı:
onlymerthy yazdı:

Sinirlenmene gerek yok.Ben sadece yanlış gördüğümü eleştiriyorum.Bize de böyle öğrettiler.Bende sizin gibiydim.Yani seninle bireysel olarak bir alıp veremediğim yok.Burada en çok profesyonelin üzerine gitmiştim.O kendini geliştirmeye ve anlamaya başladı.Sizin de anlamanızı bekliyorum.Hiçbirinize ondan daha ağır konuşmadım.İstersen sorabilirsin.Ama bu onu düşünmeye itti.Size de aynısını yapmaya çalışıyorum.Yazıdakilerin hepsi doğru olabilir.Ama hepsinin yanlış olma ihtimali de var.Ben bunu belirtiyorum.Olasılıkları gözardı etmeyin.Aksi halde objektif bakamazsınız...
güzel bir açıklama fakat çok iğneleyici konuşmuyomusun bundan önce sonra bütün yazılarında (yorum olarak)???? VE RİCA EDERSEM ACTIĞIĞM BÜTÜN KONULARI NASIL kapatıcam ???SAÇMA şeyler yapıyorum ya ondan diyorum alınmıyosundur inşallah. NASIL KAPATABİLİRİM diye bi konu daha açıp SAÇMALAMAK istemiyorum cevap verirsen seviniriz .
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

10 degil 2 faizini
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.