Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)
Biildiğiniz üzere (bilmiyosanız bilicez ) insanlar beyninin nispeten %10 unu kullanıyor
Peki neden %10 ?
Çünkü :
İnsanlar eğer beyninin %100 ünü kullansaydı
İnanamayacaksınız ama
Duvarların içinden gecebilir . Haaşa YOKTAN var edebilir. dönüşebilir . sihir ve büyü yapabilir . En'in En'ini Düşünebilir . felaket hızında olabilir . ve haaşa YarıTanrı olabilirdi.
Biz DÜNYA denilen küçücük bir topun içinde sınanıyoruz . Dışarıdan baktığımızda Bu KUDRET Nasıl bir KUDRET olabilirde herşeye gücü yeter (ALLAH)
Bizim Haaşa (c.c. Allah ) mızı hayal etmemiz kessinlikle doğru değildir .
Saçmalık olurdu öyle diğilmi . yani ne cürretle Allahı hayal ediyorsun .
(Küçük bi not: Allah onu gözlerimizle görmeyi ve cennetten bir yerde bize görmeyi nasip etsin inşallah )
çünkü dediğim gibi beynimizin NİSPETEN %10'unu kullanıyoruz Bunun için bu güzel şeyleri görerek yaşayalımm
Not: Einstain (aynştayn ) bile % 30 zunu kullanıyormuşş.
Konu bana Aittir . Alıntı değil ...
Düşüncelerinizi ve eğer güzelse TEŞEKKÜR ET menizi bekliyorum :))
Peki neden %10 ?
Çünkü :
İnsanlar eğer beyninin %100 ünü kullansaydı
İnanamayacaksınız ama
Duvarların içinden gecebilir . Haaşa YOKTAN var edebilir. dönüşebilir . sihir ve büyü yapabilir . En'in En'ini Düşünebilir . felaket hızında olabilir . ve haaşa YarıTanrı olabilirdi.
Biz DÜNYA denilen küçücük bir topun içinde sınanıyoruz . Dışarıdan baktığımızda Bu KUDRET Nasıl bir KUDRET olabilirde herşeye gücü yeter (ALLAH)
Bizim Haaşa (c.c. Allah ) mızı hayal etmemiz kessinlikle doğru değildir .
Saçmalık olurdu öyle diğilmi . yani ne cürretle Allahı hayal ediyorsun .
(Küçük bi not: Allah onu gözlerimizle görmeyi ve cennetten bir yerde bize görmeyi nasip etsin inşallah )
çünkü dediğim gibi beynimizin NİSPETEN %10'unu kullanıyoruz Bunun için bu güzel şeyleri görerek yaşayalımm
Not: Einstain (aynştayn ) bile % 30 zunu kullanıyormuşş.
Konu bana Aittir . Alıntı değil ...
Düşüncelerinizi ve eğer güzelse TEŞEKKÜR ET menizi bekliyorum :))
-
Re: Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)
Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Sınanıyorsunuz...
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Haklısın cehalet. Ama imkansız gibi gelmiyor.
- onlymerthy
Araştırdığım için böyle Ortalama sonuç %10 gösteriyo . ve tam 8 konuda %100 zekanın büyük güçler doğurabileceği yazıyo.cehalet yazdı:Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Hem sen burda da buldun beni ya . ne istiyosun benden söyle ?? çıkıp git şu siteden de gidiyim ya pff . Valla gidicem ya :@
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
cehalet arkadaşımız doğru söylüyor sinirlenme eğer beynimizin %10 unu kullansaydık kolumuzu,bacağımızı kontrol edemez göremez veya düşünemezdik beyin sadece düşünme ve etraftaki nesneleri kontrol etme makinası değil aynı zaman da vücudun hareket merkezi buradan hareket ediyor görüyor,düşünüyor,hareket ediyoruz...Bu yüzden dolayı %10 dersek Allah'a hakaret etmiş oluruz çünkü Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmaz bu yüzden bu konu burda kapansın ama yine de uğraşmışsın yazmışsın paylaşım için teşekkürler bilmeyen arkadaşlarımız da buradan yanlışlarını öğrenecekler(herkes doğruyu bilmek zorunda değil,sonuçta insanız,hata yapabiliriz)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Sinirlenmene gerek yok.Ben sadece yanlış gördüğümü eleştiriyorum.Bize de böyle öğrettiler.Bende sizin gibiydim.Yani seninle bireysel olarak bir alıp veremediğim yok.Burada en çok profesyonelin üzerine gitmiştim.O kendini geliştirmeye ve anlamaya başladı.Sizin de anlamanızı bekliyorum.Hiçbirinize ondan daha ağır konuşmadım.İstersen sorabilirsin.Ama bu onu düşünmeye itti.Size de aynısını yapmaya çalışıyorum.Yazıdakilerin hepsi doğru olabilir.Ama hepsinin yanlış olma ihtimali de var.Ben bunu belirtiyorum.Olasılıkları gözardı etmeyin.Aksi halde objektif bakamazsınız...onlymerthy yazdı:Araştırdığım için böyle Ortalama sonuç %10 gösteriyo . ve tam 8 konuda %100 zekanın büyük güçler doğurabileceği yazıyo.cehalet yazdı:Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
Hem sen burda da buldun beni ya . ne istiyosun benden söyle ?? çıkıp git şu siteden de gidiyim ya pff . Valla gidicem ya :@
Sınanıyorsunuz...
-
- Yeni Kullanıcı
Doğru söylüyorsun ben de biliyordum ama yinede bilgilerimi tazelediğin için teşekkürler
- levitasyon
%10 kasıt şu beyni bilgisar gibi güşünürsen windows97 işletim sistemi ile yapacaklarınla windows 7 ile yapacakların bir olmaz. benimiz bir bilgisayardır düşünce yapısı geliştik beynin kapasiteside gelişiyor. yazılım geliştikçe donanımda gelişiyor. mesela sıradan bir insana çubuk göster kesin birşey söyleyemez ancak bir marangoza sorsan milimini söyler çünkü beyinin algısı uzunluk konusunda sürekli uraşmaktan dolayı gelişir.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
- onlymerthy
güzel bir açıklama fakat çok iğneleyici konuşmuyomusun bundan önce sonra bütün yazılarında (yorum olarak)???? VE RİCA EDERSEM ACTIĞIĞM BÜTÜN KONULARI NASIL kapatıcam ???SAÇMA şeyler yapıyorum ya ondan diyorum alınmıyosundur inşallah. NASIL KAPATABİLİRİM diye bi konu daha açıp SAÇMALAMAK istemiyorum cevap verirsen seviniriz .cehalet yazdı:Sinirlenmene gerek yok.Ben sadece yanlış gördüğümü eleştiriyorum.Bize de böyle öğrettiler.Bende sizin gibiydim.Yani seninle bireysel olarak bir alıp veremediğim yok.Burada en çok profesyonelin üzerine gitmiştim.O kendini geliştirmeye ve anlamaya başladı.Sizin de anlamanızı bekliyorum.Hiçbirinize ondan daha ağır konuşmadım.İstersen sorabilirsin.Ama bu onu düşünmeye itti.Size de aynısını yapmaya çalışıyorum.Yazıdakilerin hepsi doğru olabilir.Ama hepsinin yanlış olma ihtimali de var.Ben bunu belirtiyorum.Olasılıkları gözardı etmeyin.Aksi halde objektif bakamazsınız...onlymerthy yazdı:Araştırdığım için böyle Ortalama sonuç %10 gösteriyo . ve tam 8 konuda %100 zekanın büyük güçler doğurabileceği yazıyo.cehalet yazdı:Aferdersin ama saçmalık!Tübitak kendi sitesinde bir yazı yayınlamıştı beynimizin %100 ünü kullandığımıza dair.Problem sadece bizim %1 gibi küçük bir kısmın ne işe yaradığını biliyor olmamız.Tabi buna anti yazı yazıldı.Ancak burada önemli olan şu.Beyninizin ne kadarını kullandığınızı % lik dilimle bilemezsiniz.Birşeyi yüzdelik dilimle açıklamak için %100 ünü gözlemlemiş olmanız gerekir.Bunu yapamadığımız için birinci oalrak yüzdelik hesap vermek yanlış.Diğer yandan beynimizin tamamını kullanıyor da olabiliriz.Yani belki hayallerinizi yıkıcam ama öyle duvardan geçme bilmem ne falan hikaye.Bunlar gerçek değil.En azından şimdilik saptanabilmiş gerçekler değil.Beynin tamamının kullanımı ile muhteşem güçlerin açığa çıkacağını söylemek kaf dağının ardındaki köyden haber vermekten farksızdır...
- fenomen
- Yönetici
10 degil 2 faizini
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-