Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Beynimizin %90'nı nerde ?? Merak Ediyorsan Buyur :)

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

fenomen yazdı:10 degil 2 faizini
derken ??

ZeHiRR

Okunmamış mesaj gönderen ZeHiRR »

%10unu değil %3 ünü kullanıyoruz einstein %7 sini kullanıyordu. ayrıca %100 kullanıyoruz diyenler beynin nekadarının kullanıldığı MR dan gözüküyor biriniz gitsin tamamını kullanıyorum diyin herşeyim sizindir...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

ZeHiRR yazdı:%10unu değil %3 ünü kullanıyoruz einstein %7 sini kullanıyordu. ayrıca %100 kullanıyoruz diyenler beynin nekadarının kullanıldığı MR dan gözüküyor biriniz gitsin tamamını kullanıyorum diyin herşeyim sizindir...
bende onu diyorum ya neredeyse aynı düşüncedeyiz :)
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Beynin %10'unu kullanma halk arasında çok yaygın bir söylenti ama doğru olduğunu sanmıyorum.Çünkü sadece %10 veya daha azını kullansaydık birçok organı kullanamazdık.Üstelik MR cihazı beynin ne kadar kullanıldığını değil bir faaliyet yapılırken beynin hangi bölgesinin daha baskın olarak çalıştığını belirler.Ama o beynin değil de beyin gücünün %10'unu kullanmak olabilir ve böyle olursa dediklerin doğru olabilir.Ayrıca Allah'ı görmek imkansızdır.Çünkü görmek sınırlandırmaktır.İnsan bir şey görünce onu sınırlandırır, onu bir hacimde bir boyutta sınırlar.Oysa Allah ise sınırsızdır.Bundan dolayı ister dünyada ister ahirette Allah'ı görmek imkansızdır.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

onlymerthy herkes hata yapabilir biz senin hatanı yüzüne vurmuyoruz biz senin hatanı düzeltiyoruz ve sana bu konuda hakaret etmemişken cehalet arkadaşımıza niye bu kadar sinirlendin ki biraz kendi açından değil de tarafsız bir şekilde bakarsan eminim ki daha iyi olabilirsin ve seni tebrik ederim ki yine de bu konulara ilgin var sadece sen yanlış biliyorsun demiyoruz aslında bunu çoğu kişi de böyle biliyor ve ben şu ana kadar bunu onlarca kişiden duydum ve hepsine aynı tavırla yaklaştım hiç bu kadar sinirlenmemişlerdi ama olsun siteyi kapatmaya gerek yok sonuçta küçükken hepimiz beyin gücümüzü kullanıcağımızı sadece hayal ederdik ve olmadığına inanırdık hepimiz yanlış biliyorduk ve hepimizin yanlışları bu site sayesinde düzeltildi ve hala daha yanlışlarımız var sonuçta insanız bu yüzden dolayı zayıf yanlarımız olucak önemli olan zayıf yanlarımızı azaltıp daha bilgili olabilmek.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

**profesyonel** yazdı:onlymerthy herkes hata yapabilir biz senin hatanı yüzüne vurmuyoruz biz senin hatanı düzeltiyoruz ve sana bu konuda hakaret etmemişken cehalet arkadaşımıza niye bu kadar sinirlendin ki biraz kendi açından değil de tarafsız bir şekilde bakarsan eminim ki daha iyi olabilirsin ve seni tebrik ederim ki yine de bu konulara ilgin var sadece sen yanlış biliyorsun demiyoruz aslında bunu çoğu kişi de böyle biliyor ve ben şu ana kadar bunu onlarca kişiden duydum ve hepsine aynı tavırla yaklaştım hiç bu kadar sinirlenmemişlerdi ama olsun siteyi kapatmaya gerek yok sonuçta küçükken hepimiz beyin gücümüzü kullanıcağımızı sadece hayal ederdik ve olmadığına inanırdık hepimiz yanlış biliyorduk ve hepimizin yanlışları bu site sayesinde düzeltildi ve hala daha yanlışlarımız var sonuçta insanız bu yüzden dolayı zayıf yanlarımız olucak önemli olan zayıf yanlarımızı azaltıp daha bilgili olabilmek.
Katılıyorum...
merta9

Okunmamış mesaj gönderen merta9 »

Beynimizin yaklaşık olarak %2 ile %4 ünü kullanabiliyoruz.Tüm bu vücut kombinasyonları o %2 nin %4 ün içindedir.Einstein bile %7 sini kullanıyordu bu doğru.Farklı açılardan bakarak ve algılarımızı genişletirsek %100 ünü kullandıgımızda duvarda geçme vs. mümkün.Unutmayın beynimizle yapabiliceklerimiz hayallerle hayaller ise sonsuzluk ile sınırlıdır.
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Buqra038 »

onlymerthy yazdı:Biildiğiniz üzere (bilmiyosanız bilicez ) insanlar beyninin nispeten %10 unu kullanıyor

Peki neden %10 ?

Çünkü :

İnsanlar eğer beyninin %100 ünü kullansaydı

İnanamayacaksınız ama

Duvarların içinden gecebilir . Haaşa YOKTAN var edebilir. dönüşebilir . sihir ve büyü yapabilir . En'in En'ini Düşünebilir . felaket hızında olabilir . ve haaşa YarıTanrı olabilirdi.

Biz DÜNYA denilen küçücük bir topun içinde sınanıyoruz . Dışarıdan baktığımızda Bu KUDRET Nasıl bir KUDRET olabilirde herşeye gücü yeter (ALLAH)

Bizim Haaşa (c.c. Allah ) mızı hayal etmemiz kessinlikle doğru değildir .

Saçmalık olurdu öyle diğilmi . yani ne cürretle Allahı hayal ediyorsun .

(Küçük bi not: Allah onu gözlerimizle görmeyi ve cennetten bir yerde bize görmeyi nasip etsin inşallah )

çünkü dediğim gibi beynimizin NİSPETEN %10'unu kullanıyoruz Bunun için bu güzel şeyleri görerek yaşayalımm

Not: Einstain (aynştayn ) bile % 30 zunu kullanıyormuşş.

Konu bana Aittir . Alıntı değil ...

Düşüncelerinizi ve eğer güzelse TEŞEKKÜR ET menizi bekliyorum :))
Yaklaşık olarak doqru ama %10 ne demek :O Yuh derim sadece! Normal insanlar yani basit sıradan insanlar %3'ünü kullanıyor. Bu bilqi 2010'daki biLimseL bir araştırmadan öqrendiqim bilqiler.. Bilim-Teknik, Beyin qücü qibi her derqiyi okurum, hanqisinden okuduqumu hatırlamıyorum :S Einstain %30'unu kullansaydı şuan uçan arabalarla seyahat ediyor olurduk! Einstain %13 ünü kullanıyormuş. Ve bildiqiniz qibi Microsoft'un (yapımcısımı her neyi ise) olan Bill Gates %14 ünü kullanıyormuş. Ancak adam fizikle uqraşmadıqı için bilqisayar alanında qelişmeler yapabiliyor. Bazıları Bill Gates'in %43 ünü kullandıqını söylüyor! Bende onlara kocaman bir YUH çekiyorum :D
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

beynin kullanılması değişkendir mesela bu yazıyı okurken %100 üne yakın bir kısmı kullanıyorsunuz ama şimdi konunun başındaki yazıyı okuyup gaza geldiğiniz dolayı yazımın bitmesinin hemen peşine duvardan geçmeye çalışacak ve çaaat diye çakılacaksınız çünkü %100 ünü kullanmak iin yaptığın aktivite bitmiş olacak :)
pijey
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen pijey »

fotino yazdı:Beynin %10'unu kullanma halk arasında çok yaygın bir söylenti ama doğru olduğunu sanmıyorum.Çünkü sadece %10 veya daha azını kullansaydık birçok organı kullanamazdık.Üstelik MR cihazı beynin ne kadar kullanıldığını değil bir faaliyet yapılırken beynin hangi bölgesinin daha baskın olarak çalıştığını belirler.Ama o beynin değil de beyin gücünün %10'unu kullanmak olabilir ve böyle olursa dediklerin doğru olabilir.Ayrıca Allah'ı görmek imkansızdır.Çünkü görmek sınırlandırmaktır.İnsan bir şey görünce onu sınırlandırır, onu bir hacimde bir boyutta sınırlar.Oysa Allah ise sınırsızdır.Bundan dolayı ister dünyada ister ahirette Allah'ı görmek imkansızdır.
insan beyninin potansiyelinin sadece %10 unu kullanabilmektedir(normal insanlar).yani aslında beyinde daha fazlası saklı.normal bir insan ıkınıp sıkınıp zorlayarak en fazla yüzde 1-2 artırabilir kullanımı.normalde allahı göremeyiz fakat allah dilerse herşey olur.nitekim hz. musa (a.s) tur dağında allahı görmeyi o kadar dilemiştirki allah ın bir kısmının yansımasını dağdan görmüş ve allahın gösterdiği az bir kudretten bile bayılmıştır(peygamberler beyninin %10 undan fazlasını kullanıyor).bir de hz. muhammet( sav) allahın huzuruna çıkmış ve onu görmüştür.çünkü allah dilerse herşey olur.biz bu dünyada çok sınırlıyız görme duyma hissetme düşünme vs. kabiliyetlerimiz.yani bu dünya haliyle göremeyiz ama inşallah allah cennette kulları için dileyecek ve biz allahın izni ile cemalullah ile şerefleneceğiz.bununla alakalı ayet kur'an ın arka indeksinde ararsanız numaraları vasıtası ile bulabilirsiniz.internettende bulablirsiniz pektabi ama önerim dini bilgilerle alakalı bir kitaptan mirac ile alakalı bölümüne bakarsanız orda hem ayet hem hadisleri görebilirsiniz çünkü internete her zaman güven olmaz.diğer dediklerime inanmasanız bile mirac ve allahı görmeyle alakalı şeylere inanmamazlık yapmayın güvenmiyorsanız dini kaynaklardan araştırın internet dışında.allah korusun hak olan gerçeği inkar etmiş olursunuz.tabi benim yalnış anlatmam ve kusurumda olabilir. eğer öyle ise allah affetsin,sizlerde kusuruma bakmayın.bunu özelden atmamamın nedeni ise fotino başkalarınında dediklerimi anlamasını istememdir.senide asla rencide etmek istemem tabikide. selametle ...
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...